ZEPservice in 2020: dit gaat er veranderen

We vallen maar direct met de deur in huis: per 1 januari 2020 is de online tool ZEPservice niet meer beschikbaar. Hoewel we er veel energie in hebben gestoken, blijft een enthousiaste toename van gebruikers uit. Daardoor zijn we genoodzaakt een andere invulling aan ZEP te geven. Tot het eind van het jaar kun je nog gewoon inloggen en gebruikmaken van ZEP. Wat er daarna gebeurt? Dat leggen we je hieronder uit.

Offline meets online

Om de verbinding binnen de community van professionals te versterken, gaat de website www.ZEPservice.nl in de loop van 2020 dienen als online platform. Waar je elkaar ook buiten werktijden kunt vinden om kennis te delen en contact te onderhouden. De website biedt daarnaast informatie en inspiratie in de vorm van blogs en een evenementenkalender. Blogs die wij als bibliotheek schrijven én blogs die leden van de community gaan schrijven. Deze blogs delen wij via onze social media kanalen en daarmee zorgen we voor extra bereik van jouw doelgroep. In een evenementenkalender is te zien wat er in de nieuwe bibliotheek geprogrammeerd wordt voor professionals. En onder professionals verstaan wij zzp-ers, flexwerkers en ondernemende studenten. Kortom, iedereen die professioneel met zijn werk bezig is.

Co-werken

De nieuwe bibliotheek is een zeer geschikte plek om als professional een werkplek te kiezen en aan de slag te gaan. Je kunt nu ook al werkplekken en meeting spaces reserveren via Seats2meet. Maar we gaan ons aanbod op dat gebied nóg beter maken. Denk bijvoorbeeld aan een uitbreiding in de programmering voor professionals en het verbeteren van de faciliteiten in onze business lounge. We organiseren co-work dagen, netwerkbijeenkomsten, kennis- en inspiratiesessies en nog veel meer.
Dat proces werken we niet alleen uit, maar juist samen met professionals. We ontwikkelen een inspirerende community voor professionals die elkaar verder helpen! Bijvoorbeeld door samenwerkingen aan te gaan. Heb je een workshop of training die interessant is voor de bezoekers van de bibliotheek? Laat het weten, wie weet komt er een mooi format uit! Dit is dus ook gelijk een uitnodiging om bij ons te komen werken op een van de werkplekken. Je vergroot er ongetwijfeld je netwerk en kennis mee!

Tot zover het nieuws over ZEPservice. We hopen op je begrip voor het verdwijnen van de tool. Mocht je vragen hebben, laat het ons gerust weten. Dat kan door een e-mail te sturen naar ZEPservice@denieuwebiliotheek.nl.