Over ons

Profiel foto van Sabine van Stek

Sabine van Stek

Als product & account manager ZEPservice bij de nieuwe bibliotheek weet Sabine alles over ZEP. Ze communiceert graag en vaak en schrijft daarom regelmatig voor het blog. En als het werk klaar is? Dan sport, kookt en bakt Sabine graag en dat zie je terug op haar blog Pukster.nl

Profiel foto van Katinka Jager

Katinka Jager

Katinka zorgt als Informatiemedewerker ZEPservice ervoor dat de bronnencollectie en onderwerpen altijd up-to-date zijn. Je kunt Katinka ook tegenkomen achter de klantenservicebalies van de nieuwe bibliotheek. Na het werk is ze druk met het verzorgen van de dieren en moestuin op haar eigen ‘boerderij’.

Profiel foto van Stefan Kenter

Stefan Kenter

Scrum master Stefan is onze rots in de branding als het gaat om structuur en overzicht bij grote projecten zoals de doorontwikkeling van ZEP. En hij is ook product owner van de Hackerroom (jazeker) in de nieuwe bibliotheek. Gamen is voor Stefan de manier om te ontspannen na een drukke werkdag.

Profiel foto van Sylvia Dreuning

Sylvia Dreuning

Waar zouden we zijn zonder onze vaste vormgever Sylvia. Samen met Dylan zorgt ze voor het gezicht van ZEPservice. Die prachtige nieuwe huisstijl bijvoorbeeld. Goed gelukt toch? Sylvia vindt ontspanning door: Netflix & chill! Maar ook door enthousiast op haar racefiets de polder onveilig te maken!