Over ons

aboutsabine

Sabine van Stek

Sabine is social media manager bij de nieuwe bibliotheek en bemoeit zich met alles wat je voorbij ziet komen op de social media kanalen van de nieuwe bibliotheek. Daarnaast is Sabine ook druk met de community van professionals in de bieb: iedereen die serieus met zijn/haar werk bezig is dus. Heb je vragen over werken in de bibliotheek, events voor professionals of zie je mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan,laat het vooral weten. En als het werk klaar is dan sport, kookt en bakt Sabine graag en dat zie je terug op haar blog Pukster.nl

aboutiris

Iris Horsman

Iris is programmeur bij de nieuwe bibliotheek. Dat betekent dat ze altijd op zoek is naar nieuw, interessant, inspirerend, leerzaam en vermakelijk aanbod voor onze bezoekers. Kijk maar eens in de agenda op de website van de bieb wat er allemaal geprogrammeerd staat. Voor de community van professionals is Iris er om samen aan de slag te gaan. Dus heb je een leuke workshop, lezing of ander goed idee laat dit dan aan Iris weten. Wie weet sta jij straks ook in de agenda! In haar vrije tijd kun je Iris blij maken met een rondje golfen of met een boek op de bank.

aboutada

Ada Kaspersma

Ada Kaspersma is ambassadeur voor ‘Werken & Ontmoeten bij de nieuwe bibliotheek’. Je zult regelmatig blogs van Ada voorbij zien komen. Als je Ada tegenkomt in onze Business lounge, drink dan eens een kop koffie of thee met haar. Ze kan je van alles vertellen over het schrijven van een degelijk business plan, maar ook over de werking van essentiële oliën en edelstenen. Nu al nieuwsgierig? Kijk dan eens op haar websites www.adalyse.nl of www.bebalancedbeads.nl.

aboutcorina

Corina Evers

Corina Evers is onderneemster én ambassadeur voor Co-work day. Haar kennis en passie op het gebied van ontwerpen is heel divers: PowerPoint-presentaties, webdesign en social media visuals & templates. Ze leest graag en veel (ook door elkaar) en is ook vaak in de bibliotheek te vinden om te werken. Meer over de service van Corina kun je vinden op www.virtualfocus.nl of op Instagram.

aboutsabine

Mies Visser

Mies is een vertrouwd gezicht achter de klantenservicebalie van de bibliotheek in Almere Stad. Ze beantwoordt alle vragen van bezoekers over lidmaatschap, de collectie, lenen en terugbrengen, computergebruik, cursussen en evenementen . Hiernaast is Mies als lid van de Ondernemingsraad bezig met vraagstukken die de hele organisatie aangaan. Als community librarian helpt zij samen met de leden bij het bouwen en onderhouden van een stevige community voor professionals. In haar vrije tijd gaat Mies graag naar buiten.

aboutcorina

Georgina Maelissa

Georgina Maelissa is food fotografe. Ze maakt foto’s van eten en drinken en alles wat daarbij hoort. De foto’s worden gebruikt voor websites, social media of flyers. Daarnaast is zij ambassadeur voor ‘Werken & ontmoeten’ bij de nieuwe bibliotheek. Ze komt regelmatig in de bibliotheek om evenementen bij te wonen en om te werken. Meer weten over het werk van Georgina? Kijk dan op Instagram of op haar website voor haar portfolio, fotografietips of recepten.