Het team achter ZEPservice

Profiel foto van Sabine van Stek

Sabine van Stek

Als product & account manager ZEPservice bij de nieuwe bibliotheek weet Sabine alles over ZEP. Ze communiceert graag en vaak en schrijft daarom regelmatig voor het blog. En als het werk klaar is? Dan sport, kookt en bakt Sabine graag en dat zie je terug op haar blog Pukster.nl

Profiel foto van Katinka Jager

Katinka Jager

Katinka zorgt als Informatiemedewerker ZEPservice ervoor dat de bronnencollectie en onderwerpen altijd up-to-date zijn. Je kunt Katinka ook tegenkomen achter de klantenservicebalies van de nieuwe bibliotheek. Na het werk is ze druk met het verzorgen van de dieren en moestuin op haar eigen ‘boerderij’.

Profiel foto van Ada Kaspersma

Ada Kaspersma

Ada werkt bij een advocatenkantoor en houdt zich bezig met business development. Daarnaast is ze deels zzp'er, kijk maar eens op www.bebalancedbeads.nl, en als ambassadeur van ZEPservice schrijft ze hier regelmatig blogs.

Profiel foto van Hilda Clevering

Hilda Clevering

Profiel foto van Stefan Kenter

Stefan Kenter

Scrum master Stefan is onze rots in de branding als het gaat om structuur en overzicht bij grote projecten zoals de doorontwikkeling van ZEP. En hij is ook product owner van de Hackerroom (jazeker) in de nieuwe bibliotheek. Gamen is voor Stefan de manier om te ontspannen na een drukke werkdag.

Profiel foto van Sylvia Dreuning

Sylvia Dreuning

Waar zouden we zijn zonder onze vaste vormgever Sylvia. Samen met Dylan zorgt ze voor het gezicht van ZEPservice. Die prachtige nieuwe huisstijl bijvoorbeeld. Goed gelukt toch? Sylvia vindt ontspanning door: Netflix & chill! Maar ook door enthousiast op haar racefiets de polder onveilig te maken!

Profiel foto van Adham Laamraoui

Adham Laamraoui

Adham is Manager Marketing & Innovatie bij de nieuwe bibliotheek en daarmee ook manager ZEPservice. Hij bruist 24/7 van de innovatieve ideeën en heeft een super creatieve geest. Leuk weetje: je wilt het niet opnemen tegen Adham tijdens een potje paintballen. Hij is een pro.

Profiel foto van Dylan Mauer

Dylan Mauer

Dylan is onze UX-designer / front-end developer en zorgt voor de online look & feel van ZEP. Die mooie nieuwe website is ook het werk van Dylan. Ook in zijn vrije tijd is hij graag creatief bezig.

Profiel foto van Robin Steffers

Robin Steffers

Als Full stack developer speelt Robin een grote rol bij de totstandkoming van nieuwe ontwikkelwensen, waaronder de laatste release van ZEP. Maar pas op; ethisch hacken kan hij ook als de beste. Als Robin even niet aan het werk is dan is hij in zijn (moes)tuin te vinden.