Ondernemen met de steun van edelstenen

Edelstenen en kristallen zijn niet alleen heel mooi om te zien, maar wist je dat ze je ook kunnen helpen om bepaalde ondernemersvaardigheden in jezelf krachtiger te maken? Ik vertel je meer over ondernemen met de steun van edelstenen. Lees je mee? 

Kristallen zijn al zo oud als de wereld, het zijn tenslotte ook gewoon stenen uit de aarde, maar door geologische invloeden kunnen ze prachtige kleuren en vormen hebben. Kristallen zijn aan elkaar gegroeide mineralen met een kristalstructuur. Door de trillingsfrequentie hebben ze een bepaalde energie. Als je daar bewust mee omgaat, kan je ze inzetten om jouw energie erdoor te laten beïnvloeden. Het is een passieve methode om jouw energie door die van het kristal te laten ondersteunen.

Ondernemen met de steun van edelstenen

Om de ondersteunende werking van edelstenen te benutten in je ondernemerschap kun je bijvoorbeeld een kristal op je bureau in je kantoor zetten of in je praktijk. Zo werkt de steen voor de hele ruimte. Als je een sieraad of een klein steentje in je broekzak bij je draagt, geniet je vooral zelf van de werking.

Welke edelstenen kies je?

Meestal een steen die jij mooi vindt, een steen die ook positief voor jou zal werken. Je kunt ook kiezen voor de steen omdat deze een mooie werking heeft. Enkele voorbeelden van kristallen die je als ondernemer goed kan gebruiken zijn bergkristal, amethist, fluoriet en onyx.

  • Bergkristal maakt je hoofd helder. Dus als je veel aan je hoofd hebt en je wilt je focussen op een bepaalde taak is het fijn om een bergkristal in de buurt te hebben staan. De steen is zelf ook zo helder als glas. Het kristal zorgt ervoor dat jouw energie weer gaat stromen, dus je voelt je meteen krachtiger met een bergkristal bij je.
  • Amethist is een paarse steen die verkramping tegengaat in de schouders en nek, en zo helpt om spanningshoofdpijn en migraine te voorkomen. Dit kristal helpt tegen stress en zenuwachtigheid.
  • Fluoriet heeft een hele mooie rechthoekige structuur en komt in meerdere kleuren voor zoals paars, groen, geel en blauw. Deze steen bevordert de concentratie, en zorgt dat je makkelijker informatie in je opneemt. Hij geeft structuur en inzicht in beperkende gevoelens en gedachtepatronen.
  • Onyx tenslotte is een zwarte steen die aardend werkt. Hij zorgt dat je stevig staat, goed contact maakt met de aarde en hij geeft je doorzettingsvermogen en discipline. Onyx helpt je om je dromen te verwezenlijken.

Om ze goed voor je te laten werken, moet je edelstenen en kristallen geregeld reinigen en weer opladen. Je kan ze onder stromend water houden, in zout of in het licht van de zon of de volle maan leggen. Op mijn website lees je meer over hoe je edelstenen kunt reinigen en opladen.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker ook het blog dat Ada eerder schreef over haar webshop in edelstenen! Je vindt het hier >>