ZEPservice bron van inspiratie voor bloggers

Iedereen met een blog weet dat inspiratie voor een nieuwe blogartikel soms een struggle kan zijn. Het ene moment stromen de ideeën en zit je in een fijne schrijf flow en het andere moment kun je niets bedenken om over te bloggen. Noem het een writer’s block of een gebrek aan inspiratie; handig is het niet. ZEPservice biedt hulp als onuitputtelijke bron van inspiratie voor bloggers.

Hoe fijn is het om iedere dag de nieuwste nieuwsartikelen voorgeschoteld te krijgen? En dan ook nog eens afgestemd op je persoonlijke voorkeuren, die aansluiten op jouw (niche)blog en de onderwerpen waarover je wilt schrijven. ZEPservice zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent.

Hoe? ZEPservice is een online product van de nieuwe bibliotheek in Almere. Daar waar de fysieke collectie stopt, gaat ZEPservice online verder. Bibliothecarissen doen al het voorwerk voor je. Ze zorgen er continue voor dat je beschikt over talloze waardevolle bronnen en maken de juiste zoekvragen. Dit scheelt je onnodig lang surfen en zoeken op het internet. Al het nieuws vind je op een plek terug: ZEPservice.

Inspiratie voor bloggers: hoe werkt ZEP?

Het begint uiteraard met je aanmelden voor de freemium of premium versie van ZEPservice. Als je voor de eerste keer inlogt bij ZEPservice kun je je persoonlijke profiel instellen en aangeven welke onderwerpen je wilt volgen. Dit kun je op ieder moment aanpassen, mochten je interesses wijzigen. Zodra je dit hebt gedaan, zie je direct op je persoonlijke dashboard alle nieuwsartikelen verschijnen die voor jou interessant zijn. De artikelen zijn nooit ouder dan 90 dagen dus geen ruis van ‘oud nieuws’. Over ruis gesproken; advertenties of gesponsorde links kom je ook niet tegen in ZEP. Lekker overzichtelijk dus.

Via de zoekfunctie kun je ook nog vrij zoeken in de grote hoeveelheid, door bibliothecarissen geselecteerde, bronnen die ZEP rijk is. In de premium versie kun je zelfs je eigen zoekvragen opslaan, waardoor de resultaten hiervan in je dashboard verschijnen. En je kunt ook nog alerts instellen, waarmee je zelf bepaalt in welke frequentie je een overzicht van de laatste artikelen in je mailbox verschijnt. Handig!

Freemium vs. premium ZEPservice

Het spreekt voor zich dat de freemium versie een beknopte variant is van de premium versie. Dat neemt niet weg dat je via de freemium versie een goede eerste indruk krijgt zodat je weloverwogen kunt kiezen voor de volledige, betaalde, versie.

ZEPservice freemium vs. premium

Nieuwsgierig geworden? Je kunt via de freemium versie gratis kennismaken met ZEPservice. Voor slechts € 2,- per maand kun je gebruikmaken van alle mogelijkheden. Meld je snel aan voor oneindig veel bloginspiratie  >>>

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren