Walk and Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv?

De nieuwe bibliotheek biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kun je ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips en suggesties krijgen die je helpen in je zoektocht naar een geschikte baan.

Gastspreker op deze dag is niemand minder dan Aaltje Vincent! Werk veroveren? Het kan, aldus Aaltje! De technieken uit haar methode Jobmarketing 3.0 zijn succesvol voor netwerkende (mede)werkers en werkveroveraars. Grote organisaties zoals ABN AMRO, ACHMEA, Philips, UWV, gemeenten en ministeries zetten deze technieken nu in.

Jobmarketing 3.0! Hoe kom je anno 2018 aan de sollicitatietafel? Wat is jouw arbeidsmarkt? Hoe stap je daarin? Wat doen jouw selecteurs om jouw vakmanschap te vinden? Hoe ga je aan de slag met jouw zichtbaarheid in je cv, LinkedIn-profiel, je on- en offline netwerk en video. En hoe zet je jezelf écht op de kaart in netwerk- en sollicitatiegesprekken? Aaltje vertelt je er alles over!

Waar: 
bibliotheek Stad, de nieuwe zaal (2e etage)

Wanneer: elke eerste dinsdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur

Gratis, op vertoon van een toegangskaartje. Kaartjes zijn hier te krijgen.

Deelname aan een Walk&Talk bijeenkomst geldt voor het UWV als een sollicitatie. Walk&Talk is uitsluitend bedoeld voor werkzoekenden.

Datum:01 mei

Tijd:10.00 - 12.00 uur

Locatie:de nieuwe bibliotheek