Speaker’s Night Zakelijk: Ondernemende vrouwen

Speaker’s Night is een evenement waar inspiratie samenkomt met entertainment in de prachtige Nieuwe Zaal met een betoverende theatrale uitstraling. De sprekers delen een persoonlijk verhaal en vertellen hoe ze op een bepaald gebied resultaat hebben behaald. Tussen de sprekers door wordt er veel aan vermaak gedaan waardoor Speaker’s Night een ware beleving wordt voor publiek…

Deze editie heeft als thema ‘Ondernemende vrouwen’. De sprekers zijn:

Janneke van Heugten van Mediaplatform VIDM maakt het laagdrempelig voor journalisten om in contact te treden met een bredere diversiteit (etniciteit/gender/beroep) aan potentiële interviewkandidaten. Met haar mediaplatform VIDM ondersteunt ze zoveel mogelijk personen in het realiseren van media-aandacht, zodat de experts in de media een goede afspiegeling vormen van de Nederlandse maatschappij.

Satcha Maduro-Valies is Lifecoach & Counselor. Ze zat ooit diep in de schulden, maar kwam met succes uit die positie. Als ondernemer adviseert ze mensen in de schuldhulpverlening. Ze stond in februari bij Speaker’s Night en verscheen al regelmatig bij Pauw aan tafel.

Minchenu Maduro is professioneel spreker en inspirator. Ze is bekend met psychosociale problematiek en werkte jarenlang met ex-gedetineerden en langdurig werklozen. Onlangs was ze te gast bij Humberto Tan in het programma RTL Late Night.

Woensdag 17 mei 20.00 tot 22.00 uur

denieuwebibliotheek
Stadhuisplein 101
1315 XC ALMERE

Tarief
€ 5,- voor niet-leden van de bibliotheek, € 3,50 voor leden
Gratis deelname voor abonnees van ZEPservice (Nog geen abonnee? Schrijf dan nu in!).

Datum:17 mei

Tijd:20:00 - 22:00

Locatie:denieuwebibliotheek