Online workshop NLP: waarom is de een wél en de ander niet succesvol

Rudy Veraar (Ruvesteps) laat je kennismaken met Neuro Linguïstisch Programmeren. Ontdek hoe je goed kunt communiceren met jezelf en anderen en meer kunt bereiken in je werk en privéleven.

Hoe vaak kom je niet iemand tegen die graag iets bij zichzelf wil veranderen? En vervolgens talloze zelfhulpboeken leest, youtube-filmpjes bekijkt met prachtige adviezen zoals: je hoeft geen angst te hebben, wees trots op jezelf, heb zelfvertrouwen, je minderwaardig voelen is onzin, je moet van jezelf leren houden en vele andere goedbedoelde adviezen.
Maar op de een of andere manier lukt het niet. Ze veranderen hun gedrag, denkwijze en gevoel niet en blijven dus krijgen wat ze altijd hebben gekregen. Maar hoe pak je het dan wel aan?
Maak kennis met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en ontdek hoe jij goed kunt communiceren met jezelf en anderen en ook meer kunt bereiken in je werk en privéleven. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een prachtige gereedschapskist vol met praktische tools die voortkomen uit de bestudering van succesvolle mensen. NLP geeft antwoord op de hoe-vraag.

Over Rudy Veraar
Rudy bestudeert de mindset van de mens en de invloed van (creatieve) gedachten op ons gedrag en onze gevoelens. Hij is gefascineerd waarom de een wel en de ander iets niet doet. Hij is ondernemer, NLP-trainer, business-coach en spreker.

Meedoen? Meld je aan met een e-mail naar programmering@denieuwebibliotheek.nl en je ontvangt meer informatie en een Zoom-link.

Datum:24 juni

Tijd:10.00 - 11.30 uur

Locatie: