Nationale secretaressedag: brainpower!

Op donderdag 19 april is het Nationale Secretaressedag. In samenwerking met de Rabobank, RNC Events en de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen verzorgt de nieuwe bibliotheek voor de derde keer een inspirerend evenement voor managementondersteuners. Het thema dit jaar is Brainpower: hoe zorg je ervoor dat je je brein ten volle benut?

Programma en sprekers
Er is een interessant programma samengesteld. Daphne Feller, eigenaresse van BrainExplainers, geeft een lezing over de werking van het brein. Hoe creëer je een goede mindset en haal je het beste uit jezelf naar boven? Yogadocente Sandra van Bilzen van Tayrona Yoga verzorgt een workshop stoelyoga, die goed toepasbaar is op kantoor. Aruna Gopal geeft een mini masterclass LinkedIn / Social selling. Daarbij ontdek je hoe je jouw online zichtbaarheid kunt vergroten om daarmee je zakelijke en persoonlijke doelen te behalen. Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid tot netwerken. Ter afsluiting krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis.

Inschrijven
Ook benieuwd hoe je zorgt voor een goede mentale balans, doelen kunt stellen en focus kunt behouden? De netwerkbijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 april 2018 van 13.30 uur tot 17.45 uur in de nieuwe bibliotheek op het Stadhuisplein 101. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen € 15,- per persoon. Inschrijven kan via www.nvdsecretaresse.nl.

Datum:19 april

Tijd:13.30 - 17.45 uur

Locatie:de nieuwe bibliotheek