Masterclass Creatief denken | Waar een wil is ontstaat een weg

Rudy Veraar (Ruvesteps) reikt je tools aan om je creatieve gaven in werking te stellen. Door op een andere manier dingen/mensen te bekijken, beluisteren en ervaren vorm je creatieve gedachtepatronen die je creatieve denkproces in gang zetten.

Creativiteit zit in ons allemaal. Ja, je leest het goed.
We beschikken als mens namelijk over een fantastisch en fascinerend stel hersenen. Dat prachtige orgaan neemt dingen en mensen waar, stuurt zaken aan, heeft een controlerende functie en verwerkt grote hoeveelheden informatie.
Door op een andere manier dingen en/of mensen te bekijken, beluisteren en ervaren, vorm je op een bewuste wijze, creatieve gedachten-patronen.

Door het toepassen van de juiste stappen is het mogelijk om het creatieve denkproces in gang te zetten en zelfs op een hoger niveau te brengen. In deze masterclass, verzorgd door Rudy Veraar van Ruvesteps, ontvang je de tools om je creatieve gaven in werking te stellen.

Over Rudy Veraar
Rudy bestudeert de mindset van de mens en de invloed van (creatieve) gedachten op ons gedrag en onze gevoelens. Hij is gefascineerd waarom de een wel en de ander iets niet doet. Hij is ondernemer, NLP-trainer, business-coach en spreker.

Kosten: leden € 7,- | niet-leden € 9,-

Kaarten: zijn verkrijgbaar aan de klantenbalies in de nieuwe bibliotheek of direct via iDeal

Datum:17 maart

Tijd:19.00 - 21.00 uur

Locatie:de nieuwe bibliotheek