Co-work day #visuals social media

Deze co-work day staat in het teken van #visuals social media met o.a. een workshop waarin Corina Evers je laat zien hoe je PowerPoint inzet voor jouw Instagram-posts en hoe je deze zo visueel aantrekkelijk maakt.

Je zit al een tijdje op Instagram maar eigenlijk zou je wel iets anders willen dan alleen foto’s. Je wil meer herkenbaarheid, structuur en mooie layouts. Of je bent net begonnen met ondernemen en wil je feed gelijkt goed neerzetten. Maar de inspiratie ontbreekt en je hebt geen idee waar je moet beginnen.
Tijdens deze workshop vertelt en laat Corina Evers zien hoe je PowerPoint kan inzetten voor jouw Instagram-posts en hoe je deze visueel aantrekkelijk kan maken. Je krijgt tools en tips aangereikt waardoor je zelf een beter beeld krijgt van wat er mogelijk is.

De onderstaande vragen passeren de revue:
*Hoe maak je een template?
* Waar moet je op letten met het gebruik van foto’s?
* Waar haal ik inspiratie vandaan?
* Hoe zet je vormen, kleuren en lettertypes goed in?

Na de workshop is er tijd om met je werk aan de slag te gaan. Met het voordeel van kennis delen, input en feedback geven en krijgen en het gezelschap van de andere co-workers. Wil je na 13.00 uur nog verder werken? Zoek een van de vele werkplekken uit in de bieb!

Het programma:
09.00 – 09.15 uur ontvangst
09.15 – 09.45 uur inspiratiesessie
09.45 – 13.00 uur werken

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus koop snel een kaartje!

Kosten: Leden € 5,- | niet-leden € 6,50

Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar aan de klantenbalies in de nieuwe bibliotheek of direct via iDeal

Datum:05 december

Tijd:9.00 - 13.00 uur

Locatie:de nieuwe bibliotheek