Co-work day #mindset voor ondernemers

Deze co-work day staat in het teken van #mindset voor ondernemers met o.a. een inspiratiesessie van Glenn van den Bossche van LLegend Lifestyle Coaching.

Welke belangrijke onderwerpen heb je als ondernemer nodig om een goede start te maken? Waar moet je als ondernemer over beschikken om met vertrouwen te kunnen ondernemen? Hoe zorg je als ondernemer goed voor jezelf? Fysiek en mentaal? Welke valkuilen als startende ondernemer wil je graag vermijden?

Glenn van den Bossche van Llegend Lifestyle Coaching beantwoordt deze vragen in een inspiratiesessie. Met zijn ervaring, sterke mindset en wilskracht vertelt hij wat de basis is die je als ondernemer nodig hebt om een goed fundament te hebben als startende ondernemer en om te blijven groeien.

Na de workshop is er tijd om met je werk aan de slag te gaan. Met het voordeel van kennis delen, input en feedback geven en krijgen en het gezelschap van de andere co-workers. Wil je na 13.00 uur nog verder werken? Zoek een van de vele werkplekken uit in de bieb!

Het programma:
09.00 – 09.15 uur Ontvangst
09.15 – 09.45 uur Inspiratiesessie
09.45 – 13.00 uur Werken

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus koop snel een kaartje.

Kosten: Leden € 5,- | niet-leden € 6,50

Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar aan de klantenbalies in de nieuwe bibliotheek of direct via iDeal

Datum:09 januari

Tijd:9.00 - 13.00 uur

Locatie:de nieuwe bibliotheek