Co-work day #jouwidealeklant

Deze co-work day staat in het teken van #jouwidealeklant met o.a. de workshop ‘Wie is mijn ideale klant’ door Aurélie Veltema van Avue.

Kom jij co-werken op 3 oktober? Deze ochtend staat het thema #jouwidealeklant centraal. We starten de ochtend met de workshop ‘Wie is mijn ideale klant’ gegeven door Aurélie Veltema van AVUE.

Weet jij wie je aanspreekt met jouw dienst of product? Herken jij jezelf in de klanten die je aanspreekt en snap je waarom zij voor jou kiezen? Als jij je richt op een doelgroep van vrouwen tussen de 20-30 jaar pas je jouw taalgebruik hierop aan. Je kiest andere woorden en andere voorbeelden dan wanneer jouw doelgroep bestaat uit mannen tussen de 45-55 jaar. Overtuig jij jouw doelgroep met je aanbod? Of kun je eerst nog meer onderzoek doen naar wie hij of zij is en waarmee jij jouw ideale klant echt aanspreekt?

Na de workshop is er tijd om met je werk aan de slag te gaan. Met het voordeel van kennis delen, input en feedback geven en krijgen en het gezelschap van de andere co-workers. Wil je na 13.00 uur nog verder werken? Zoek een van de vele werkplekken uit in de bieb!

Het programma:
09.00 – 09.15 uur Ontvangst
09.15 – 09.45 uur Workshop ‘Wie is mijn ideale klant?’
09.45 – 13.00 uur Werken

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus koop snel een kaartje.

Kosten: Leden € 5,- | niet-leden € 6,50

Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar aan de klantenbalies in de nieuwe bibliotheek of direct via iDeal

Datum:03 oktober

Tijd:9.00 - 13.00 uur

Locatie:de nieuwe bibliotheek