Co-work day #fotoshoot

Is het tijd voor een nieuwe zakelijke profielfoto van goede kwaliteit? Kom dan naar deze co-work day en Barbara, onze content collega, maakt een mooie foto van je tijdens een mini-fotoshoot.

Deze co-work day starten we met een mini-fotoshoot. Onze content collega Barbara maakt van iedere deelnemer twee foto’s: een portretfoto en een foto terwijl je aan het werk bent bij ons in de bibliotheek.

Uiterlijk een week later, ontvang je de foto’s in je mailbox en kun je ze gebruiken voor je social media kanalen, website, blog enzovoort. Tof toch?! Reserveer snel je plek want er is beperkt ruimte. Wij zorgen weer voor de koffie/thee en dat iedereen met voldoende afstand kan werken.

Let op: de foto’s mag je gebruiken met naamsvermelding (de nieuwe bibliotheek) en wij kunnen de foto’s ook gebruiken voor onze (offline en online) communicatie kanalen.

Je hebt voor deze co-workday een geldig toegangsbewijs/kaartje nodig. Reserveer dus van tevoren je ticket en laat deze zien bij binnenkomst. Ga daarna verder naar de 4e etage waar een van de medewerkers je verder helpt. 

Kosten: leden € 5,- | niet-leden € 6,50

Kaarten zijn online verkrijgbaar via iDeal

 

Datum:02 juli

Tijd:9.00 - 13.00 uur

Locatie:de nieuwe bibliotheek