Co-work day #AVG

Deze co-work day staat de AVG centraal: Esmeralda Versnel (Veritas Advies) vertelt je wat wel of niet mag met persoonsgegevens.

Kom jij co-werken op 7 november ? Deze ochtend staat het thema #AVG centraal. We starten de ochtend met de workshop ‘Fix your legal stuff’ verzorgd door Esmeralda Versnel van Veritas Advies.

Jij bent dus al een tijdje ondernemer, of je bent net gestart. Als ervaren ondernemer heb je er ‘ooit wel eens aan gedacht’ of iets van een collega gekopieerd, maar het nu eens écht goed regelen is toch een beetje op de achtergrond geraakt. En als startende ondernemer heb je werkelijk geen idee waar je moet beginnen. Een juridisch fundament. Wat is nu verplicht en wat niet? Wat mag eigenlijk wel of niet met persoonsgegevens, wat zíjn dat überhaupt… persoonsgegevens?
Al deze vragen worden beantwoord tijdens de ‘Fix your legal stuff’ workshop. Tips over algemene voorwaarden, een privacyverklaring, de verwerkersovereenkomst.. en meer! Kortom, de documenten die je als ondernemer écht nodig hebt komen in vogelvlucht voorbij!

Na de workshop is er tijd om met je werk aan de slag te gaan. Met het voordeel van kennis delen, input en feedback geven en krijgen en het gezelschap van de andere co-workers. Wil je na 13.00 uur nog verder werken? Zoek een van de vele werkplekken uit in de bieb!

Het programma:
09.00 – 09.15 uur Ontvangst
09.15 – 09.45 uur Workshop ‘Fix your legal stuff’ door Esmeralda Versnel
09.45 – 13.00 uur Werken

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus koop snel een kaartje!

Kosten: Leden € 5,- | niet-leden € 6,50

Kaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar aan de klantenbalies in de nieuwe bibliotheek of direct via iDeal

Datum:07 november

Tijd:9.00 - 13.00 uur

Locatie:de nieuwe bibliotheek