Basiscursus digitale fotografie

Verdiep je drie avonden, zowel theoretisch als praktisch, in de basisprincipes van de fotografie. De cursusdata zijn dinsdag 4 en 18 september en 2 oktober.

Leer meer over de instellingen van de camera en de gereedschappen op de camera die van invloed zijn op de creatieve zeggingskracht van de foto. Als je de camera altijd op vol-automaat gebruikt, laat je de camera in feite altijd beslissingen nemen over hoe de foto eruit komt te zien. Wil je creatief interessantere foto’s hebben, dan moet je eigenlijk altijd zelf ingrijpen. Zonder al te ingewikkelde theorie te behandelen, wordt op deze cursusavonden ingegaan op de meest belangrijke creatieve mogelijkheden op de camera. De theorie wordt ook meteen buiten in praktijk gebracht en vervolgens is er ook tijd om de gemaakte foto’s te bespreken. Zo leer je meteen wat goed en wat fout is gegaan.

Aan de cursus kun je prima deelnemen wanneer je nog geen of nauwelijks fotografiekennis hebt, maar ook als je er al iets meer van weet. De opdrachten worden verstrekt aan de hand van het niveau van de cursist.

Kosten: Leden € 19,50 niet-leden € 22,50

Datum:04 september

Tijd:19.00 - 21.30 uur

Locatie:de nieuwe bibliotheek