Nieuw: welkom in de business lounge!

Werken kon je altijd al in onze bibliotheek maar vanaf nu kun je terecht in onze gloednieuwe business lounge. Een mooie ruimte met voldoende werkplekken en een fijne zithoek om te netwerken en vakliteratuur te lezen. We heten je dan ook van harte welkom om de nieuwe business lounge in gebruik te nemen en je werkdag op deze inspirerende plek door te brengen. 

De business lounge bevindt zich op de 2e etage, omgeven door onze collectie. De nieuwste kranten en bladen liggen vlakbij voor het oprapen en bieden zo informatie en inspiratie in overvloed. Het is ook de plek die vanaf nu bestemd is voor Seats2Meet.

Waarom kies je voor de business lounge

Er zijn allerlei scenario’s te bedenken waarom je voor onze business lounge kiest als werkplek. Stel je bent ZZP’er met kantoor aan huis. Dan is het best fijn om eens buiten de deur te werken, zonder afleiding van huishoudelijke taken die wachten, en andere mensen te ontmoeten. Of stel dat je buiten de stad werkt en de ochtendspits ellendig lang is; waarom start je dan niet in de business lounge? Een afspraak met iemand? Kom samen naar de business lounge.

De voordelen van de business lounge:

1. De nieuwe bibliotheek is centraal gelegen en heel goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer.

2. Je werkt in een inspirerende omgeving en zit midden tussen allerlei informatiebronnen waar je gebruik van kunt maken: onze collectie.

3. Koffie, thee, lunch… allemaal eenvoudig verkrijgbaar bij het Nieuwscafé dat slechts een paar stappen verwijderd is van de business lounge.

4. Je kunt gebruikmaken van gratis (en snel) WiFi.

5. Ontmoet collega’s en andere gelijkgestemden op een laagdrempelige manier.

Professional abonnement en ZEPservice

Binnenkort kun je een nieuwe abonnement afsluiten bij de nieuwe bibliotheek: het Professional abonnement. Voor € 11,- per maand heb je als Professional ook onbeperkt toegang tot ZEPservice, met honderden actuele nieuwsbronnen, en ontvang je een e-reader. Daarnaast kun je met het Professional abonnement tegen zeer aantrekkelijke tarieven vergaderruimtes huren voor meetings en workshops. Je kunt bij het Nieuwscafé met korting koffie en thee halen. Ben je Picnic-klant? Dan kun je met dit abonnement je geleende boeken gratis meegeven. Picnic levert ze voor je in bij de nieuwe bibliotheek. We zeiden het al, ZEPservice maakt onderdeel uit van het Professional abonnement. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe ‘release’ van ZEPservice, de online informatietool van de nieuwe bibliotheek. Een ZEPservice dat nog gebruiksvriendelijker is en een nieuwe look krijgt.

Kom jij onze nieuwe business lounge inwijden? We zien je graag verschijnen en horen net zo graag wat je ervan vindt!