Tijd voor een update: ZEPservice 2.0

Het is een tijdje wat stil geweest hier op het blog van ZEPservice. Maar met een reden: ZEPservice is in beweging! We zijn druk bezig met allerlei ontwikkelingen dus is het tijd voor een update over ZEPservice 2.0. Lees je mee? 

Eind mei 2016 vond de officiële lancering van ZEPservice plaats en konden we de eerste gebruikers aansluiten. In deze startfase golden een aantal voorwaarden om lid te mogen worden: je moest ZZP-er of kleine MKB-er zijn en je moest werkzaam of woonachtig in Flevoland zijn. Dat is verleden tijd: nu kan iedereen lid worden van ZEPservice een gebruikmaken van onze handige online informatietool. Goed nieuws toch?

ZEPservice 2.0

ZEPservice ondergaat op dit moment een metamorfose. Zo is de tool nu beschikbaar voor een grotere doelgroep en is het tarief slechts € 2,- per maand. Of het nu gaat om informatie die je nodig hebt om je vak goed te kunnen uitoefenen of om een studie die je volgt, bibliothecarissen van de nieuwe bibliotheek zorgen voor een hoge kwaliteit informatieve bronnen in ZEPservice. We zijn achter de schermen ook continue druk bezig om de collectie bronnen te vergroten. Binnenkort zal ook het aantal onderwerpen (op dit moment onderwijs, zakelijk en gezondheid) uitbreiden. Zodra deze nieuwe onderwerpen beschikbaar zijn, laten we het uiteraard weten.

“ZEPservice is een intelligente informatiedienst voor studenten, professionals en meer dan gemiddeld nieuwsgierige burgers. Het combineert het gemak van een zoekmachine met de kwaliteit van en toegang tot duizenden, door bibliothecarissen geselecteerde, informatiebronnen. Door middel van een gepersonaliseerd zoekprofiel wordt in de door de gebruiker bepaalde frequentie een selectie van de beste content voorgeschoteld. ZEPservice vormt dan ook een essentiële informatie zoektool voor hen die ‘up-to-date’ willen zijn en blijven.” 

Binnenkort bij de nieuwe bibliotheek: het Professional abonnement

De nieuwe bibliotheek breidt haar abonnementen uit met het Professional abonnement. Dit abonnement is speciaal afgestemd op professionals – ZZP’ers, ondernemers en flexwerkers – en biedt behalve toegang tot de hele collectie, vele voordelen tegen een gunstig tarief. Met een Professional abonnement van de nieuwe bibliotheek kun je voor € 11,- per maand midden in het centrum van Almere werken en elkaar ontmoeten in een nieuwe business lounge. Je vindt er werkplekken, omringd door een brede collectie aan boeken en vakbladen, en je zit dicht bij het Nieuwscafé waar je met korting koffie en thee kunt halen. Als Professional heb je ook onbeperkt toegang tot ZEPservice, met honderden actuele nieuwsbronnen, en ontvang je een e-reader. Daarnaast kun je met het Professional abonnement tegen zeer aantrekkelijke tarieven vergaderruimtes huren voor meetings en workshops. Ben je Picnic-klant? Dan kun je met dit abonnement je geleende boeken gratis meegeven. Picnic levert ze voor je in bij de nieuwe bibliotheek.

Voor meer informatie over het Professional abonnement kun je contact opnemen met de nieuwe bibliotheek. Wil je meer weten over ZEPservice? Kijk dan vooral verder op deze website of neem contact met ons op