Een nieuwe look voor ZEPservice

Misschien heb je het al gezien op www.ZEPservice.nl: de huisstijl van ZEPservice heeft een opfrisbeurt gehad. Wij zijn er erg blij mee en zijn nu druk bezig om het ‘oude’ logo overal te vervangen met de nieuwe look. Behalve de nieuwe huisstijl staan er nog meer veranderingen op de planning. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

Zoeken naar betrouwbare en relevante informatie kost tijd. Kies voor ZEPservice, met een omvangrijke bronnencollectie, en je bent snel up-to-date!

Een nieuwe look voor ZEPservice: wat is er precies veranderd?

Om te beginnen het logo: de blauwe bol met daarin de kleinere rode bol is vervangen door een beeldmerk met een radar. Deze staat symbool voor het continue scannen van talloze bronnen, op nieuws waar je als ZEP-gebruiker echt wijzer van wordt. Het beeldmerk in combinatie met ZEP zul je tegenkomen in twee uitvoeringen. Dat hangt helemaal af van de achtergrond waarop het logo wordt afgebeeld en het doel van de uiting waarop het logo gebruikt wordt. Het woordje ‘service’ is weggelaten in het logo om een lekker compact en sterk totaalbeeld te creëren. Om verwarring te voorkomen: je vindt ZEPservice nog steeds op www.ZEPservice.nl maar we schrijven de naam soms voluit en soms schrijven we alleen ZEP.

Aquablauw is de hoofdkleur van het logo en van de huisstijl. Als steunkleur is gekozen voor een iets minder volle kleur rood dan voorheen. Deze combinatie werkt beter dan het volle rood uit het ‘oude’ logo.

ZEPservice zorgt voor:
hoge kwaliteit, relevante bronnen
een gepersonaliseerd nieuws-dashboard
zoekresultaten zonder advertenties en gesponsorde links
flinke tijdwinst
alerts op momenten die je zelf kiest

Wat gaat er nog meer veranderen?

ZEPservice ondergaat op dit moment een metamorfose. Want niet alleen de website krijgt een nieuwe look ook de tool (mijn.zepservice.nl) gaat er heel anders uitzien. Er ontstaat een aantrekkelijker beeld dat ervoor zorgt dat je nog intuïtiever weet waar je moet zijn. Binnenkort kun je al vanaf € 0,- kennismaken met een beknopte versie van ZEP en als je liever gebruik wilt maken van alle mogelijkheden kun je voor € 2,- per maand  aan de slag. Of het nu gaat om informatie die je nodig hebt om je vak goed te kunnen uitoefenen of om een studie die je volgt, bibliothecarissen van de nieuwe bibliotheek zorgen voor een hoge kwaliteit informatieve bronnen in ZEPservice. Via je profiel geef je aan waar je interesses liggen en wanneer je gepersonaliseerde alerts met het laatste nieuws wilt ontvangen.

Zodra de nieuwe release van ZEPservice live gaat laten we dat uiteraard weten. En natuurlijk horen we graag of je de nieuwe look een succes vindt.