Nieuw in ZEPservice: categorie Lifestyle

Onlangs schreven we er al over; ZEPservice is in ontwikkeling en ondergaat een metamorfose. In dat blog vertelden we ook dat het aantal onderwerpen gaat uitbreiden. Tot nu toe kon je nieuws volgen in de categorieën onderwijs, zakelijk en gezondheid. Met enige trots kunnen we aankondigen dat ZEPservice nu een categorie rijker is. Vanaf nu kun je nog meer nieuws vinden, nieuws dat past in de categorie Lifestyle. 

Categorie Lifestyle

Waarom we kiezen om als eerste  de categorie Lifestyle toe te voegen? Omdat de onderwerpen die hieronder vallen een brede gebruikersgroep aanspreken. Je kunt hier onderwerpen volgen als kunst en cultuur, reizen, sport en fotografie. Doordat we de onderwerpen ook nog hebben onderverdeeld in subonderwerpen kun je heel nauwkeurig bepalen welk nieuws je volgt. Door het toevoegen van deze categorie kun je nu ook eenvoudig nieuws volgen dat interessant is voor je hobby’s bijvoorbeeld.

Hoe kan ik gebruikmaken van deze nieuwe categorie?

Als lid van ZEPservice kun je direct gebruikmaken van deze uitbreiding. Via het menu kies je voor ‘bladeren’ en via de tab ‘lifestyle’ kun je vervolgens aanvinken welke onderwerpen je wilt volgen. Zodra je dat hebt gedaan verschijnen de nieuwsberichten die hierbij horen vanzelf in je dashboard en, als je die ingesteld hebt, je nieuwsbrief. Je kunt op ieder gewenst moment aanpassen welke onderwerpen je wilt volgen. Op deze manier ben je altijd up-to-date.

Lid worden van ZEPservice?

Nog geen lid van ZEPservice? Voor slechts € 2,- per maand kun jij ook gebruikmaken van de nieuwe categorie Lifestyle en alle andere onderwerpen. ZEPservice houdt je up-to-date! Meld je nu aan voor ZEPservice >>>

Wij wensen je veel gebruiksgemak en -plezier van de nieuwe categorie en horen uiteraard graag of je blij bent met deze uitbreiding. Laat je een reactie achter hieronder? Dan gaan wij ondertussen verder met het uitwerken van nog meer nieuwe categorieën.